A dám + Az őz - természetrajza, gondozása, vadászata (könyvcsomag)

Borító típusa:
puhatábla
Kiadás éve:
2024
Súly:
890 gr
Státusz:
Raktáron
8.380 Ft 7.600 Ft
+
-

Termékleírás

A könyvcsomag tartalma:

  • Dr. Sugár László, Tóth Csaba, Dr. Barna Róbert: A dám - természetrajza, gondozása, vadászata

  • Dr. Sugár László, Tóth Csaba: Az őz - természetrajza, gondozása, vadászata

A dám - természetrajza, gondozása, vadászata

„... bevallom jóleső érzéssel fogadtam a szerzők megtisztelő felkérését, hogy nézzem át a sorozat újabb a „Dám ..." című kéziratukat és írjam meg hozzá az ajánlást, mint ahogyan korábban tettem a nagy sikerű, immáron két kiadást megélt "Az őz természetrajza, gondozása, vadászata" című könyvüknél is.
Hiszem, amit egész életemben vallottam, és amire neveltetésem is kötelez, hogy minden megszerzett tudást - amit a tudomány jónak ítél - át kell adni a következő generációnak.
E könyv is ezt a célt szolgálja. A közel öt évtizedes hazai- és nemzetközi trófeabírálatban eltöltött elméleti- és gyakorlati tapasztalataim, valamint a több évtizedes kutatási és oktatási tevékenységem segített abban, hogy a szerzők munkáját elfogultság nélkül, kizárólag szakmai alapon tudjam értékelni."

Szidnai László az OTB ny. elnöke

Az őz - természetrajza, gondozása, vadászata

"... a szakmai múltra és élettapasztalatomra támaszkodva mondhatom, hogy a szerzők munkája nagyon időszerű, mert a tudományos ismeretek gyors fejlődése, bővülése, egyre szélesebb skálán, szinte észrevétlenül épül be a természettudományok minden ágába, így a vadgazdálkodásba is.

Meggyőződtem arról is, hogy a szerzők a könyvben tett ígéretüknek "alfától-omegáig" magas szinten eleget tudtak tenni. Ez a jól felépített ismeretanyag értékesen gyarapítja a vadgazdálkodásban tevékenykedő hivatásos- és hobbivadászok tudását."

Szidnai László az OTB ny. elnöke

A szerző további könyvei

Az őz - természetrajza, gondozása, vadászata

Dr. Sugár László, Tóth Csaba

3.390 Ft