Csöpi és a Fák titkos ereje

Borító típusa:
keménytábla
Oldalszám:
72
Kiadás éve:
2022
Súly:
200 gr
Cikkszám:
JT.MK.001
Státusz:
Raktáron
A Csöpi és a Fák titkos erejében Csöpi arra keresi a választ, hogy mi romlott el az ember és a természet kapcsolatában, de ami még ennél is fontosabb, hogy hogyan lehetne újra jóvá tenni? És hogy mi közük van mindehhez a fáknak?
4.490 Ft 3.500 Ft
+
-

Termékleírás

Csöpi egy teljesen átlagos, hétköznapi kisfiú. Zöld szeme és két füle van, a haja ezerfelé áll, utál fésülködni, szeret biciklizni, és a zsebeiben mindig találni néhány érdekes formájú kavicsot. Ahogy mondtam, pontosan olyan, mint bármelyik másik gyerek. Valamiben azonban mégiscsak különleges. Méghozzá abban, hogy mindenáron meg akarja gyógyítani a Földet, hogy végre szánkózhasson. Most biztosan azt gondoljátok, hogy ez lehetetlen, mert mit tudna tenni egy kicsi gyerek ezért a nagy és hatalmas Földért? Higgyétek el nekem, hogy nagyon is sokat.

A történetben Csöpi arra keresi a választ, hogy mi romlott el az ember és a természet kapcsolatában, de ami még ennél is fontosabb, hogy hogyan lehetne újra jóvá tenni? És hogy mi közük van mindehhez a fáknak?

A gyerekeket természetközeli szemléletmód kialakításával tehetjük fogékonyabbá a környezetünk megóvására és mi lehetne hatékonyabb eszköz erre a mesénél? A könyv szerzője, Honfi Gyöngyi pedagógus és metamorphoses meseterapeuta, a kisebb gyerekek számára is érthető módon mesél a fák lenyűgöző világáról és az összefogás erejéről.

További ajánlatunk

Látrányi Kopjafák

Varga Csaba

2.800 Ft
A Felső-Nílus mentén

Nemeskéri-Kiss Géza

4.500 Ft
A vadon vándora

Kovács Zsolt

6.760 Ft4.000 Ft
Természetvédő ösvényeken

2.220 Ft