Anka és a csodálatos Virágjárók

Borító típusa:
keménytábla
Oldalszám:
103
Kiadás éve:
2024
Súly:
500 gr
Cikkszám:
JT.MK.002
Státusz:
Raktáron
Anka vezetésével indulnak újabb küldetésükre a Jóvátevők, és nem kisebb dologra vállalkoznak, minthogy megmentsék a vadméheket. De vajon csak nekik van szükségük segítségre? A válaszokat keresve kiderül az is, hogy mi köze a mentésnek a nyomozáshoz, hogy nem minden vad, ami annak látszik, és egyáltalán, hogyan lehet látni a láthatatlant?

A mesét 4 és 8 év közötti gyermekeknek ajánljuk.
4.990 Ft
+
-

Termékleírás

A Jóvátevők második mesekönyve.

Ankánál eltökéltebb lányt nem ismerni, úgy hírlik, hogy igazi kis boszorkány. Ez nem meglepő, hiszen az erdő közepén lakik, pókot tart a szobájában, csigákat ment, szebben hegedül, mint egy tücsök, nincs olyan feladat, ami megrettentené, és egyetlen perc alatt képes eltüntetni bárki szívéből a szomorúságot a kacagásával. Ráadásul még cicája is van.

Az ő vezetésével indulnak újabb küldetésükre a Jóvátevők, és nem kisebb dologra vállalkoznak, minthogy megmentsék a vadméheket. De vajon csak nekik van szükségük segítségre? A válaszokat keresve kiderül az is, hogy mi köze a mentésnek a nyomozáshoz, hogy nem minden vad, ami annak látszik, és egyáltalán, hogyan lehet látni a láthatatlant?

A gyerekek vicces, időnként veszélyes kalandjaik során próbálják kibogozni a rovarok és az élet működése közötti bonyolult kapcsolatrendszert, miközben megtanulják, hogy miért fontos vigyázni a természet kusza rendet alkotó, törékeny hálójára.

Napjainkban különösen fontos, hogy a gyerekek érzékennyé váljanak a természetben előforduló összefüggések iránt, és így magukénak érezzék annak megóvását. A könyv szerzője, Honfi Gyöngyi pedagógus és metamorphoses meseterapeuta ezúttal a rovarok létfontosságú, láthatatlan munkájáról mesél.

A szerző további könyvei

Csöpi és a Fák titkos ereje

4.490 Ft3.500 Ft

További ajánlatunk

Majdnem megmásztam a Mount Everestet

3.200 Ft2.000 Ft
Avarpaplan

Bors Richárd

3.700 Ft2.590 Ft