Isten a kökénybokrok között

Oldalszám:
264
Borító típusa:
keménytábla
Kiadás éve:
2015
Súly:
530 gr
Státusz:
Raktáron
4.400 Ft
+
-

Termékleírás

"... a vadászat tükröt tart az ember elé, felfokozottan kihozza az esetleg még rejtett erényeket, de a hibákat is." – írja a szerző.

De mit is írhatna egy vadászfeleség a kötet ajánlásaként? Áldás-e a vadászat vagy átok? Olyan ez, mintha azt kérdeznénk: áldás-e a tehetség, a hajlíthatatlan jellem, a konok hit, a soha fel nem adás képessége? A kérdésre ezek a kincset érő írások adják meg a választ. Az itt megjelenített fényes pillanatok, életképek, kötődések megmutatják, hogy az élet örömeit és viharait adó hétköznapok felett mindig győzedelmeskednek e szép szenvedély ünneppé átszellemülő apró és nagy csodái.

Köszönöm e kötetnek, hogy megmutatják István valódi arcát.

Hiszem, hogy ez a könyv maradandó élményt ad Önnek is, kedves Olvasó!

A szerzővel együtt élheti végig, hogy a vadászat egyetemes létforma: egyszerre jelent végtelen szabadságot és szolgaságot, megadja az otthonosság érzését, az egyedüllét és a barátság jóleső pillanatait. Az igaz vadász részévé válhat a létezésnek, kutathatja az élet ezernyi titkát, hazára lelhet, s önmagát találhatja meg a teremtés csodáiban, bölcs szemlélődésben, szórakoztató kalandokban.

Ezen az úton nem égő csipkebokorban adatik meg az isteni kinyilatkoztatás, a lélek ösvényein járva „egyszerűen csak” megtalálja Istent a kökénybokrok között…

/Novadovszky Nóra/

Az illusztrációkat és a könyvborító olajképét Simon Ferenc festőművész készítette

 

További ajánlatunk

Afrikai levelek

Vojnits András

2.500 Ft
Erdőzúgás

Tanos Pál

2.900 Ft
Vadászatok idegen tájakon

Halmágyi Takács István

6.400 Ft
Szerelmem Afrika

Gyimesi György

7.499 Ft