Isten a kökénybokrok között

Borító típusa:
keménytábla
Oldalszám:
264
Kiadás éve:
2015
Súly:
530 gr
Státusz:
Raktáron
4.400 Ft
+
-

Termékleírás

"... a vadászat tükröt tart az ember elé, felfokozottan kihozza az esetleg még rejtett erényeket, de a hibákat is." – írja a szerző.

De mit is írhatna egy vadászfeleség a kötet ajánlásaként? Áldás-e a vadászat vagy átok? Olyan ez, mintha azt kérdeznénk: áldás-e a tehetség, a hajlíthatatlan jellem, a konok hit, a soha fel nem adás képessége? A kérdésre ezek a kincset érő írások adják meg a választ. Az itt megjelenített fényes pillanatok, életképek, kötődések megmutatják, hogy az élet örömeit és viharait adó hétköznapok felett mindig győzedelmeskednek e szép szenvedély ünneppé átszellemülő apró és nagy csodái.

Köszönöm e kötetnek, hogy megmutatják István valódi arcát.

Hiszem, hogy ez a könyv maradandó élményt ad Önnek is, kedves Olvasó!

A szerzővel együtt élheti végig, hogy a vadászat egyetemes létforma: egyszerre jelent végtelen szabadságot és szolgaságot, megadja az otthonosság érzését, az egyedüllét és a barátság jóleső pillanatait. Az igaz vadász részévé válhat a létezésnek, kutathatja az élet ezernyi titkát, hazára lelhet, s önmagát találhatja meg a teremtés csodáiban, bölcs szemlélődésben, szórakoztató kalandokban.

Ezen az úton nem égő csipkebokorban adatik meg az isteni kinyilatkoztatás, a lélek ösvényein járva „egyszerűen csak” megtalálja Istent a kökénybokrok között…

/Novadovszky Nóra/

Az illusztrációkat és a könyvborító olajképét Simon Ferenc festőművész készítette

 

További ajánlatunk

Gazsi bácsi a törzsasztalnál

Dinich László "Bagomér"

1.970 Ft1.182 Ft
A kacagó koponyák földjén

2.400 Ft1.440 Ft
Őszi napsütésben

Borsodi László

4.100 Ft2.460 Ft
Gyöngyvirág - vadászelbeszélések

3.500 Ft2.100 Ft