A fák titkos ereje csomag (mesekönyv + foglalkoztató)

Kiadás éve:
2022
Súly:
500 gr
Cikkszám:
JT.CS.001
Státusz:
Raktáron
A fák titkos ereje csomag tartalmazza Honfi Gyöngyi – Csöpi és a Fák titkos ereje mesekönyvét és a Te tudod, mi a fák titkos ereje? mesés családi foglalkoztató füzetet.

A mesét és a foglalkoztató füzetet 4 és 8 év közötti gyermekeknek ajánljuk.
5.680 Ft 4.000 Ft
+
-

Termékleírás

A Jóvátevők első mesekönyve.

A fák titkos ereje csomag tartalmazza:

  • Honfi Gyöngyi – Csöpi és a Fák titkos ereje mesekönyvét
  • Te tudod, mi a fák titkos ereje? mesés családi foglalkoztató füzetet

Honfi Gyöngyi – Csöpi és a Fák titkos ereje

Csöpi egy teljesen átlagos, hétköznapi kisfiú. Zöld szeme és két füle van, a haja ezerfelé áll, utál fésülködni, szeret biciklizni, és a zsebeiben mindig találni néhány érdekes formájú kavicsot. Ahogy mondtam, pontosan olyan, mint bármelyik másik gyerek. Valamiben azonban mégiscsak különleges. Méghozzá abban, hogy mindenáron meg akarja gyógyítani a Földet, hogy végre szánkózhasson. Most biztosan azt gondoljátok, hogy ez lehetetlen, mert mit tudna tenni egy kicsi gyerek ezért a nagy és hatalmas Földért? Higgyétek el nekem, hogy nagyon is sokat.

A történetben Csöpi arra keresi a választ, hogy mi romlott el az ember és a természet kapcsolatában, de ami még ennél is fontosabb, hogy hogyan lehetne újra jóvá tenni? És hogy mi közük van mindehhez a fáknak?

A gyerekeket természetközeli szemléletmód kialakításával tehetjük fogékonyabbá a környezetünk megóvására és mi lehetne hatékonyabb eszköz erre a mesénél? A könyv szerzője, Honfi Gyöngyi pedagógus és metamorphoses meseterapeuta, a kisebb gyerekek számára is érthető módon mesél a fák lenyűgöző világáról és az összefogás erejéről.

Te tudod, mi a fák titkos ereje? (mesés családi foglalkoztató füzet)

Mesés családi foglalkoztató füzet Honfi Gyöngyi meseterapeuta által összeállítva, Koronkai Dorottya illusztrációival.

A játékos feladatok segítségével sok mindent megtanulhatsz a fákról és hogy miben rejlik a titkos erejük.

Megtudhatod, hogy mi az a harkályfurulya, vagy hogy miért nem hullik le ősszel a fenyők levele és azt is, hogy a mókus miért a fák barátja.

Megmutatjuk, hogy hogyan készíthetsz tápláló és egészséges eleséget télen a madaraknak.

További ajánlatunk